GP träffade Sven Wollter i slutet av augusti, inför en turné med Nynningen.
GP träffade Sven Wollter i slutet av augusti, inför en turné med Nynningen. Bild: Meli Petersson Ellafi

Sven Wollter smittad av corona

Efter en resa till Stockholm för att besöka sin son för en vecka sedan smittades skådespelaren Sven Wollter av covid-19.
– Jag är 86 år gammal vet du, så jag har anledning att vara lite orolig, säger han till Aftonbladet.

ANNONS
|

Sven Wollter har smittats av covid-19 efter att han rest till Stockholm för att hälsa på sin son för en vecka sedan. Skådespelaren är nu i karantän med feber och trötthet.

– Jag är 86 år gammal vet du, så jag har anledning att vara lite orolig. Men det är inte så där panikartat, säger han till Aftonbladet.

Under hösten har han och gamla vännerna i proggbandet Nynningen varit på turné med föreställningen ”En dröm, en längtan, en sång”.

– Du vet hur det är med riktigt vänskap. Man kan vara borta från varandra hur länge som helst och sedan tar det ungefär 35 sekunder och så är man tillbaka där man var senast. Det hugger i med en gång, sa Sven Wollter när GP träffade honom i slutet av sommaren.

ANNONS

Turnén skulle egentligen ha spelats redan i våras, bland annat på Stadsteatern i Göteborg men sköts upp på grund av coronapandemin. Nu skjuts de sista spelningarna på framtiden ännu en gång.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS