Skådespelaren Sven Melander har åter drabbats av cancer.
Skådespelaren Sven Melander har åter drabbats av cancer. Bild: Janerik Henriksson/TT

Sven Melander drabbad av cancer igen

Skådespelaren Sven Melander har drabbats av cancer igen. Det berättar han i en video på sociala medier.

ANNONS
|

2018 gick Sven Melander ut med att han drabbats av cancer. Beskedet var tungt men den populäre mediepersonen var ändå fylld med tillförsikt. Två år senare kunde han också friskförklaras.

Men nu har han drabbats igen, denna gång av en ny form av cancer, vilket han berättar i ett klipp han publicerat själv i sociala medier.

– Nu står jag här igen och då är jag väldigt ledsen att jag måste meddela att nu har jag drabbats av cancer igen, säger Sven Melander i videoklippet

Melander har genom åren gjort sig känd som journalist, programledare, skådespelare och komiker.

Han började sin journalistkarriär år 1970 på Expressens Malmöredaktion och har sedan dess setts i en rad offentliga sammanhang inom svenskt kulturliv. Inte minst har han uppmärksammats för sin medverkan i Lasse Åbergs ”Sällskapsresan” från 1980. På senare år har han bland annat gästat tv-programmen ”Parlamentet”, ”Masked singer Sverige” och ”Alla mot alla”.

ANNONS

Han har också gjort sig känd för att på senare år ge sig ut på sociala medier i syfte att diskutera olika samhällsfrågor. I videoklippet berättar han om hur han ändå ser en aktiv höst framför sig.

– Jag kommer tillbaka, jag ska faktiskt bli riktigt aktiv nu igen så ni får höra hur sakernas tillstånd är i Sverige. Och vad jag kan göra åt det, säger han i videon.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS