Räkna med fullsatt Ullevi när Summerburst fyller tio år.
Räkna med fullsatt Ullevi när Summerburst fyller tio år. Bild: Anna Svanberg

Summerburst nobbar Stockholm – satsar allt på jättefest på Ullevi

När EDM-festivalen Summerburst ska fira tio år skippar man Stockholm. Festen hålls på Ullevi i juni. "Det blir extra mycket konfetti", säger arrangören.

ANNONS
|

Summerburst har blivit en tradition på Ullevi i skolavslutningstider. När festivalen nu fyller tio år väljer man att pausa festen i Stockholm och enbart fokusera på Göteborg.

Den 5 och 6 juni blir det EDM-fest på fyra olika scener på och i anslutning till Ullevi. Produktionen ska enligt arrangören blir större än någon gång tidigare.

”Det går inte att beskriva hur peppade vi är. Nu vill vi verkligen hylla festen och EDM-musiken som genre! Med alla fyra scener på plats och extra mycket konfetti kommer det bli det största vi har gjort någonsin och vi ser oerhört mycket fram emot att presentera vår line up! – hälsar Anders Boström, Festivalgeneral för Summerburst i ett pressmeddelande.

ANNONS

De fyra scenerna är Mainstage, Garden Stage, Love Affair samt Orion Area som alla har olika inriktning.

Biljetterna till årets Summerburst släpps den 27 januari.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS