Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer
Drew Barrymore på premiären av tv-serien Santa Clarita Diets andra säsong. Bild: Richard Shotwell

Stor förvirring kring märklig Drew Barrymore-intervju

En mycket märklig intervju med skådespelaren Drew Barrymore i en kundtidning på Egypt Air sprider sig som en löpeld i sociala medier, medan frågetecknen hopar sig.

"Surrealistiskt". Så skrev Adam Baron, en skribent och Jemenexpert som reste med flygbolaget Egypt Air häromdagen, på Twitter.

Han hade läst flygplanets kundtidning och blivit helt ställd av en mycket märklig intervju med skådespelaren Drew Barrymore.

LÄS MER: Tio filmer du inte får missa i höst

"Saknat manlig förebild"

Förutom att intervjun innehåller ett antal stavfel och grammatiska konstigheter, så har den flera märkliga utsagor om stjärnans liv. Artikeln inleder med att konstatera att Barrymore har varit instabil i sina relationer, har flera misslyckade äktenskap och en "livlig livsstil".

Vidare slår skribenten fast att psykologer är övertygade om att Drew Barrymore söker bekräftelse från män och inte kan hålla ihop relationer, då hon sedan föräldrarnas skilsmässa när hon var 9 år "saknat en manlig förebild" i livet.

 

 

Nu ska hon dock ta "semester" för att spela livets viktigaste roll: Den som mamma. Samtidigt citeras hon friskt om hur hon lyckats gå ner sina gravidkilon.

"Jag känner mig överväldigad när någon säger att jag har återställt mitt utseende och lyckats förlora den extra vikten" säger hon bland annat i artikeln.

Talesperson: Barrymore har inte gjort intervjun

Enligt Huffington Post är intervjun fejkad. En talesperson för Drew Barrymore säger till nättidningen att stjärnan inte har gjort någon sådan intervju.

På Twitter börjar fans till Barrymore ifrågasätta artikeln, men Egypt Air försvarar den och poängterar att intervjun är gjord av en "Dr Aida Tekla", kopplad till Hollywood Foreign Press Association.

 

 

Skribenten (om det är hon) ger sig in i debatten

Mysteriet växer när en twittrare, som utger sig för att vara skribenten Aida Takla (märk väl att stavningen inte är exakt den som Egypt Air uppger) också försvarar sitt verk med flera tweets där hon skriver att hon visst har intervjuat Drew Barrymore (stavat Barrimoor) i New York.

Dessa har även retweetats av Egypt Air, som tackar Aida Takla för "klargörandet".

 

 

Enligt Huffington Post har Drew Barrymores team kontaktat Egypt Airs PR-bolag för att försöka reda ut röran.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.