Arkivbild på skådespelaren Ezra Miller. I veckan inleddes rättegången där han stod åtalad för inbrott och stöld.
Arkivbild på skådespelaren Ezra Miller. I veckan inleddes rättegången där han stod åtalad för inbrott och stöld. Bild: Evan Agostini

Skådespelaren Ezra Miller riskerar fängelse

Ezra Miller har hamnat i blåsväder igen och anklagas för att ha brutit sig in i sin grannes hus och stulit spritflaskor. Han riskerar nu fängelse, enligt Variety.

ANNONS
|

Skådespelaren, som är känd från Harry Potter-uppföljaren ”Fantastiska vidunder”, är åtalad för att ha brutit sig in i sin grannes hus och stulit spritflaskor.

I maj i år larmades polisen till ett hus i den amerikanska delstaten Vermont, där de boende upptäckt att ett inbrott hade skett och att spritflaskor saknades. Efter att ha samlat in vittnesmål och gått igenom material från övervakningskameror åtalades Ezra Miller.

Rättegången inleddes i veckan. Ezra Miller nekar till alla anklagelser, meddelade hans advokat Lisa B. Shelkrot.

Om Ezra Miller döms riskerar han, enligt Variety, att dömas upp till 26 år i fängelse.

Stjärnan har tidigare blivit anklagad för att ha strypt en kvinna på Island, trakasserat en annan i Berlin och har blivit gripen två gånger på Hawaii tidigare under året för bland annat misshandel och trakasserier.

ANNONS

LÄS MER:Ezra Miller gripen efter nytt bråk

LÄS MER:Ezra Miller säger sig vara psykiskt sjuk

LÄS MER:Ezra Miller gripen efter fyllebråk på Hawaii

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS