Shakira hånar exmannen Piqué i ny låt – mest streamad genom tiderna

Shakira och Gerard Piqué gjorde slut förra året – nu har sångerskan släppt en låt där hon går ovanligt hårt åt sin exmake. Efter blott ett dygn har videon till låten slagit rekord på Youtube.

ANNONS
|

Shakiras uppbrott med fotbollsspelaren Gerard Piqué blir alltmer turbulent, och alltmer globalt. Äktenskapet tog slut under förra året, och sedan dess har Piqué inlett en relation med 23 år gamla Clara Chía.

Nu har Shakira släppt en, på alla vis styv, låt tillsammans med den argentinska producenten Bizzarap.

Där sjunger colombianskan bland annat att hennes exmake borde träna sin hjärna lika mycket som han tränar sin kropp. Sångerskan menar också att han har bytt ner sig från en ”Rolexklocka till en Casio”, och att hon själv är ”värd två 23-åringar”.

Låten lades upp den 12 januari och visades under ett dygn 63 miljoner gånger. Vilket gör sången till den mest visade latinamerikanska någonsin på youtube, de första 24 timmarna efter publicering.

ANNONS

I samma låt nämner Shakira också den pågående rättsprocessen mot henne om skattefusk, som drivs av den spanska skattemyndigheten.

LÄS MER:Rättegång mot Shakira blir av

LÄS MER:Gerard Pique visar upp nya kärleken – efter uppbrottet från Shakira

LÄS MER:Gerard Pique och Shakira överens om vårdnaden

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

GP:s kulturredaktion tipsar om veckans snackisar, händelser och guidar dig till Göteborgs kulturliv.

För att anmäla dig till nyhetsbrevet behöver du ett digitalt konto, vilket är kostnadsfritt och ger dig flera fördelar. Följ instruktionerna och anmäl dig till nyhetsbrevet här.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS