Se trailern för ”Succession” säsong 3

Waystar RoyCo-familjen är tillbaka! Nu även med förstärkning av Alexander Skarsgård. Redan nu kan man se trailern för tredje säsongen av prisade ”Succession”.

ANNONS
|

LÄS MER:Recension: ”Black widow” i regi av Cate Shortland

Vi lär behöva vänta ända till hösten för att kunna ta del av tredje säsongen av den Emmy-prisade ”Succession”, med redan nu kan man börja ladda upp. Trailern är nämligen här.

Förutom en hel del kaxiga one-liners får vi återigen se medlemmarna i medie-imperiet ”Waystar RoyCo”. I den nya säsongen kommer vi även bli introducerade för Alexander Skarsgårds rollkaraktär – teknik-VD:n Lukas Matsson. Även skådespelaren Adrien Brody kommer att ansluta till casten, men ingen av stjärnorna syns till i trailern.

Första säsongen av ”Succession” sändes 2018 och har sedan dess belönats med både Emmy Awards och Golden Globes. Nya säsongen har ännu inget releasedatum, men väntas enligt HBO få premiär senare i höst.

ANNONS

LÄS MER:Filmrecension: Collegedrama överlastat med sexskämt

Missa inget från GP Kultur!

Nu kan du få alla våra kulturnyheter, reportage, debatter och recensioner som en liten notis direkt till din telefon genom att klicka på följ-knappen vid taggen Kultur. I mobilen finner du den under artikeln och på sajt överst till höger om artikeln.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS