Arkivbild. Ett par dagar innan öppningen och mycket ska komma på plats i det ombyggda garaget.
Arkivbild. Ett par dagar innan öppningen och mycket ska komma på plats i det ombyggda garaget. Bild: Anders Ylander

Scooters H.P. Baxxter dök upp på nya restaurangen Tavolo

Under helgen spelade den tyska technogruppen Scooter in en musikvideo i Sverige. Då passade stjärnan H.P. Baxxter på att käka på den nyöppnade krogen Tavolo.

ANNONS
|

Nästa vecka ska Scooter släppa sin nya singel ”FCK 2020”. I teasern till låten som lagts ut på sociala medier hörs bandets legendariske frontman ropa ”We don’t give a penny – fuck 2020”.

Nu visar det sig att bandet spelar in musikvideon till sin nya låt hos Patric Ullaeus på Revolver i Mölndal.

I sociala medier har bandet lagt upp en bild som visar hur en ombyggd Ford sprutar eld i samband med en filminspelning under lördagen. Bilen har fans från Finland byggt om åt bandet, vilket också har spelats in och lagts upp på Instagram.

I samband med helgens besök i Sverige tycks också H.P. Baxxter ha kikat in på den nyöppnade restaurangen Tavolo. På Instagram poserar han framför det uppmärksammade hästhuvudet som har ritats av Peter Apelgren och byggs av skulptören Sven-Ingvar Johansson.

ANNONS

LÄS MER:Nu öppnar italienska restaurangen Tavolo i Artilleristallarna

Bland fansens kommentarerna hittas meningar som ”How much is the horse?” och ”How much is the horseman?”. Hänvisningar till bandets populära låt ”How much is the fish?”

Visa det här inlägget på Instagram

I am the horseman !

Ett inlägg delat av H.P. Baxxter (@hpbaxxterofficial)

Scooter startade 1993 och har sålt över 30 miljoner skivor, vilket gör dem till en av Tysklands främsta musikgrupper genom alla tider. 1999 släppte bandet låten ”Faster Harder Scooter” som rönte stora framgångar i Sverige där den hamnade topp tre på Sverigetopplistan.

Missa inget från GP Kultur!

Nu kan du få alla våra kulturnyheter, reportage, debatter och recensioner som en liten notis direkt till din telefon genom att klicka på följ-knappen vid taggen Kultur. I mobilen finner du den under artikeln och på sajt överst till höger om artikeln.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS