Sarah Klang under torsdagens spelning på Gårdenfestivalen.
Sarah Klang under torsdagens spelning på Gårdenfestivalen. Bild: Robin Aron

Sarah Klang ger sig ut på höstturné

Missade du Sarah Klang på Gården? Då kommer en ny chans i november. Men vänta inte för länge med att köpa biljett.

ANNONS
|

LÄS MER:Recension: Sarah Klang, Gården

Nya skivan "Creamy Blue" släpps 25 oktober. Därefter ger sig Sarah Klang ut på en lång höstturné som kommer till Göteborg och Pustervik den 16 november.

Göteborgaren Sarah Klang debuterade 2016 med singeln "Sleep". Det var dock först 2018 hon slog igenom brett med framträdanden på P3 guld och i "På spåret". Det hyllade debutalbumet "Love in the milky way" från 2018 kammade hem en Grammis i kategorin årets alternativa pop i vintras.

Hon sålde under året ut både Pustervik och Konserthuset och gjorde därtill en hyllad spelning på Way out west.

LÄS MER:Känn ingen sorg för Sarah Klang

I början av 2019 gjorde hon tre nordiska arenaspelningar tillsammans med First Aid Kit och Sarah Klang har dessutom redan hunnit släppa tre singlar från det kommande albumet: "Call me", "Endless sadness" och "New day coming".

ANNONS

Så sent som på torsdagen spelade Sarah Klang på festivalen "Gården" i Trädgårdsföreningen. GP:s recensent Jan Andersson hyllade både Sarah Klangs sånginsats och det dynamiska livebandet och gav spelningen en fyra i betyg.

Med sig på höstturnén tar Sarah Klang den Malmöbaserade artisten Bo Mehr.

Biljetterna är släppta.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS