Så görs nya säsongen av ”Let’s Dance” om

Den nya säsongen av ”Let’s dance” innebär flera förändringar. Nya programledare, ny sändningsdag och nya moment i programmet. Bland annat ska de par som får minst röster mötas i en duell.

ANNONS
|

På lördagen har den 16:e säsongen av ”Let’s dance” premiär i TV4, med deltagare som Carola Häggqvist, Janne Josefsson och Kristina ”Keyyo” Petrushina. Men årets säsong innebär flera nya förändringar.

Bland annat har programmet bytt sändningsdag från fredag till lördag och programledarduon David Hellenius och Tilde de Paula Eby har bytts ut mot musikalartisten David Lindgren och komikern Petra Mede.

Under en pressträff där årets deltagare presenterades, avslöjade programledare Petra Mede att ett nytt moment kommer införas i programmet, som ”ökar spänningen i röstningsshowen”. Nu står det klart att en duell har införts, där paren som är sist kommer att dansa samma dans en gång till, men nu med feedback från juryn.

ANNONS

LÄS MER:Annika Sjöös tre danstips till Janne Josefsson

– De två par som är sist och står kvar på trappen kommer gå upp ”head to head” och dansa igen. Och då kommer publiken ha möjlighet att rädda ett par, eller skicka hem ett par säger, domaren Tony Irving till Expressen.

Förutom detta har studion gjorts om, till följd av diverse coronaåtgärder. Tanken är att tittarna inte ska uppleva att programmet sänds utan publik. Det kommer också att ske vissa ändringar i ljus, ljud och scenografi och green room har flyttats närmare dansgolv och jury.

Premiären för ”Let’s Dance” 2021 är lördag 20 mars kl 20.00 i TV4.

Missa inget från GP Kultur!

Nu kan du få alla våra kulturnyheter, reportage, debatter och recensioner som en liten notis direkt till din telefon genom att klicka på följ-knappen vid taggen Kultur. I mobilen finner du den under artikeln och på sajt överst till höger om artikeln.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS