Så blir ”Bingolottos uppesittarkväll” 2020

”Bingolottos uppesittarkväll” är en kär tradition för många svenskar, men de senaste åren har programmet fått en hel del kritik från tittarna. Nu görs årets version om.

ANNONS

Dan före dan är det traditionsenligt dags för ”Bingolottos uppesittarkväll”, som sänts varje år sedan 1995, då med Loket som programledare. Förra året såldes det över fyra miljoner Bingolotter till denna kväll.

LÄS MER:Lottförsäljning räddar klubbar i coronakrisen

Men de senaste två åren har tittarna varit besvikna på programmets upplägg. Anledningen är att det första bingot kommit först en halvtimme in i programmet.

Programmet görs om

I år görs uppesittarkvällen därför om, och det första bingot kommer redan 10 minuter in i programmet. Det berättar John Sarafian, pr-ansvarig för ”Bingolotto”, för Aftonbladet. Dessutom adderas ett bingospel, så det blir fem i stället för fyra.

På grund av coronapandemin kommer ingen publik att vara i studion under sändningen, men desto fler gäster. Måns Zelmerlöw, Dotter, Kadiatou, Anders Ekborg och David och Kristina Lindgren kommer att uppträda. Bröderna Daniel och Emil Norberg kommer att sitta i rimstugan och ”Sveriges Mästerkock”-vinnaren Catarina König står i köket. Programledare är Lotta Engberg och Stefan Odelberg.

ANNONS

LÄS MER:Rickard Olsson byter tv mot radio

”Bingolottos uppesittarkväll” sänds onsdag 23 december kl. 19:30 i TV4.

Missa inget från GP Kultur!

Nu kan du få alla våra kulturnyheter, reportage, debatter och recensioner som en liten notis direkt till din telefon genom att klicka på följ-knappen vid taggen Kultur. I mobilen finner du den under artikeln och på sajt överst till höger om artikeln.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS