Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Artisten Robyn uppträder på Artipelag i Gustavsberg öster om Stockholm sommaren 2018. Bild: Claudio Bresciani/TT
Artisten Robyn uppträder på Artipelag i Gustavsberg öster om Stockholm sommaren 2018. Bild: Claudio Bresciani/TT

Robyn bjöd på hitsen i Malmö

Nu närmar sig Robyns spelning i Göteborg ikväll. Rapporterna från Malmö tyder på att artisten gör allt för fansen och bjuder på både gamla och nya hits.

Ikväll gör Robyn sin andra spelning i det korta och exklusiva nedslaget för hemmapubliken under turnén. Efter Malmö Live Konserthus igår väntar Gothenburg Film Studios.

Från den utsålda Malmökonserten rapporterar Aftonbladets Markus Larsson: "Ingenting är förändrat – Robyn är oförstörbar" och vidare "För det mesta är 39-åringen från Stockholm fortfarande bäst i Sverige".

Kvällsposten skriver: "Publiken fick sjunga med i alla sina favoritlåtar" och berättar att tidigare hits som ”With every heartbeat”, ”Call your girlfriend” och ”Dancing on my own” fanns med under kvällen.

Sydsvenskans Hannes Grönberg: "Här finns stunder som får publikens händer att vaja som antenner i luften och som tvingar fram så mycket allsång att sångerskan inte hade behövt sjunga ett ord på egen hand."

Efter Sverigespelningarna beger sig Robyn till USA, närmast för konserter i Hollywood, men USA-svängen innebär också en spelning på Madison Square Garden den 8 mars. Hon kommer tillbaka till Europa för spelningar i april och i sommar väntar bland annat Roskildefestivalen, som pågår mellan 29 juni och 6 juli.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.