Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt GP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut

Rappare åtalad för att ha skjutit Megan Thee Stallion

I juli sköt den kanadensiska rapparen Tory Lanez mot den amerikanska rapparen Megan Thee Stallion. Nu åtalas han och riskerar 20 års fängelse.

Det var den 12 juli i somras som den kanadensiske rapparen Tory Lanez hamnade i en dispyt med artisten Megan Thee Stallion i Hollywood Hills i Los Angeles.

LÄS MER: Cardi B släpper låt med Megan Thee Stallion

Bråket kulminerade med att Tory Lanez plockade fram ett automatvapen och sköt flera skott mot, och träffade, sångerskans fötter. Det efter att de båda ska ha färdats i samma bil, där bråket ska ha inletts

Riskerar drygt 20 år i fängelse

För en månad sedan berättade Megan Thee Stallion om händelsen i sina sociala medier, men då utan att namnge vem som skjutit.

Daystar Peterson, som den 27-årige kanadensiske rapparen egentligen heter, åtalas nu både för överfallet och för olaga vapeninnehav. Hans rättegång inleds på tisdag nästa vecka och enligt amerikanska medier riskerar han drygt 20 års fängelse om han fälls för båda brotten.

Missa inget från GP Kultur!

Nu kan du få alla våra kulturnyheter, reportage, debatter och recensioner som en liten notis direkt till din telefon genom att klicka på följ-knappen vid taggen Kultur. I mobilen finner du den under artikeln och på sajt överst till höger om artikeln. (

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.