Rammstein ställer in Ullevispelning

Nu står det klart att även Rammstein får ställa in sin planerade konsert på grund av coronapandemin.

ANNONS
|

I princip alla planerade datum på Rammsteins kommande turné har fått ställas in tills vidare på grund av coronaepidemin.

"På grund av rådande omständigheter kring coronaviruset kommer Rammsteins turné inte att äga rum i sommar. Vi tittar just nu på nya konsertdatum längre fram och kommer återkomma med mer info så snart vi kan" skriver konsertarrangören FKP Scorpio på sin hemsida.

LÄS MER:Iron Maiden flyttas fram till 2021

Rammsteins två konsertdatum, den 31 juli och den 1 augusti, var de två sista kvarvarande bokningarna på Ullevis stora scen i sommar. Tidigare har Summerburst ställt in, medan Håkan Hellström och Iron Maiden har skjutit fram sina konserter till 2021.

ANNONS

LÄS MER:En sommar utan Håkan Hellström skapar sorg i Göteborg

Något nytt datum för Rammstein finns i nuläget, men biljettköpare ska sitta still i båten tills vidare, skriver FKP Scorpio:

"Din biljett är giltig tills vidare och vi återlöser inga biljetter till dess att vi förhoppningsvis kan bekräfta ett nytt datum."

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS