Till Lindemann och Rammstein på Bråvallafestivalen 2013 i Norrköping under torsdagen.
Till Lindemann och Rammstein på Bråvallafestivalen 2013 i Norrköping under torsdagen. Bild: Claudio Bresciani / TT

Rammstein ger extrakonsert i Göteborg

Biljetterna till Rammsteins första Ullevikonsert tog slut direkt. Nu meddelar arrangören ut med att det blir en andra spelning, den 1 augusti 2020.

ANNONS
|

LÄS MER:Biljetterna till Rammstein sålde slut direkt

När biljetterna till tyska hårdrocksgiganterna Rammstein Ullevispelning den 31 juli nästa år släpptes förra veckan dröjde det bara en timme innan biljetterna var slut.

Men de som blev utan behöver inte misströsta. Nu kommer nämligen beskedet att bandet ställer sig på Ullevis scen även kvällen därpå, den 1 augusti.

Det tyska industrimetallbandet bildades 1994 i Berlin och har sedan dess släppt sju studioalbum. I maj kom den senaste plattan, som de valde att inte ge någon albumtitel och går under "Untitled". GP:s recensent Johan Lindqvist lät sig övertygas av den bombastiska ljudbilden och gav skivan en trea i betyg.

"Och visst smäller det. Rammstein vet hur man fixar väl avvägda ljudbangar, så låt er inte luras av att de på pressbilderna ser ut som Stefan Anderssons kompband i senaste föreställningen "Flygblad över Berlin". Det är fortfarande stänkande syntar, fräsande gitarrer och smattrande trummor som gäller. Alltihop serverat med tysk precision och kraft", skrev Johan Lindqvist i sin recension.

ANNONS

Biljetterna släpps på fredag, 12 juli, klockan elva.

LÄS MER:Recension: Rammstein "Untitled"

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS