Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/6

Publiken förväntansfull inför Lalehs spelning

På fredagskvällen spelar Laleh i Trädgårdsföreningen i Göteborg. Hennes musik verkar nå människor i alla olika åldrar och konstellationer. GP har träffat några personer som ivrigt väntade på att stjärnan skulle gå på.

Under fredagskvällen var det dags för Laleh att få spela i sin hemstad, Göteborg. Och utanför Trädgårdsföreningen stod publiken i kö och väntade.

Åsa Svensson och hennes dotter Tula var båda väldigt glada att kvällen var är.

– Det ska bli jättehärligt! Jag och min dotter haft Laleh som gemensam artist så det ska bli väldigt kul att se henne, säger Åsa Svensson.

– Min favoritlåt är "Goliat", säger Tula Svensson.

Hoppas på trevlig kväll

Familjen Skälegård var också på plats utanför trädgårdsföreningen, de har lyssnat på Laleh länge. De hoppas på en riktigt trevlig kväll.

– Det är fjärde eller femte gången som vi ser henne. Det är så mycket som är så bra med henne, hon har så många olika bra låtar, säger Jenny Skälegård.

Jennys dotter Ida sjunger Lalehs låtar i kören. Hennes favoritlåt är också "Goliat".

Bästa låten enligt mamma och pappa Skälegård, är även den en av Lalehs svenska låtar.

– Ja, vår favorit är nog "En stund på jorden", säger Andreas Skälegård.

"Personlig och intim"

Tjejkompisarna Mansooreh Südow och Josefin Moberg, ska titta på Laleh med tjejgänget. De tror att konserten både kommer bjuda på både intimitet och sommarkänsla.

– Hon är så himla personlig och intim i sina texter, men samtidigt så skojig och bra live, säger Josefin Moberg.

En gemensam nämnare bland de som väntar på stjärnan verkar vara att hennes låtar går in själen, framförallt när de är på svenska.

– Det är roligt att lyssna på henne, hon sjunger så bra och texterna går verkligen in. Framförallt när de är skrivna på svenska, säger Anne Karlsson, som ska se spelningen med svägerskan Katarina Vedin och hennes dotter Camilla.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.