Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Förra årets ”Lotta på Liseberg” fick sändas utan publik, men i år får 500 personer plats framför stora scenen. Bild: BJÖRN LARSSON ROSVALL / TT
Förra årets ”Lotta på Liseberg” fick sändas utan publik, men i år får 500 personer plats framför stora scenen. Bild: BJÖRN LARSSON ROSVALL / TT

Publik tillåts på ”Lotta på Liseberg”

I helgen är det premiär för årets ”Lotta på Liseberg”. Nu meddelar nöjesparken att en publik på 500 personer tillåts. Biljetterna släpps på torsdag.
– Som vi har längtat efter vår underbara publik, säger Lotta Engberg i ett pressmeddelande.

Det blir allsång på årets ”Lotta på Liseberg” trots allt, meddelar nöjesparken efter att ha fått klartecken från Folkhälsomyndigheten. Totalt 500 personer kommer att kunna ta plats framför stora scenen inför premiären på söndag.

– Som vi har längtat efter vår underbara publik! Jag har ju tänkt att får vi bara en enda person, då blir det 100% bättre än förra året. Nu kommer vi kunna ha 500 personer i publiken på Liseberg, så det känns som en riktig glädjebomb!, säger Lotta Engberg i ett pressmeddelande.

LÄS MER: Artisterna till sommarens Lotta på Liseberg i TV4 är klara

Liseberg har anpassat publikplatserna till Folkhälsomyndighetens restriktioner för publikevenemang med sittande publik. Det första programmet gästas av Lena Philipsson, Clara Klingenström, Sonja Aldén, Myra Granberg, Rymdpojken och E-Type.

Biljetterna släpps på liseberg.se torsdag 17 juni kl 10.00.

Missa inget från GP Kultur!

Nu kan du få alla våra kulturnyheter, reportage, debatter och recensioner som en liten notis direkt till din telefon genom att klicka på följ-knappen vid taggen Kultur. I mobilen finner du den under artikeln och på sajt överst till höger om artikeln.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.