Populära restaurangen Crêperie och logie öppnar i Göteborg

De har restauranger i Visby, Åre och Stockholm – nu kommer Crêperie och logie till Västkusten. I mars 2022 öppnar de på Övre Husargatan i en lokal med plats för uppåt 100 gäster.

ANNONS
|

Ett pärlband av nya krogar har öppnat i området kring Övre Husargatan i närtid. I våras slog Little meats-ägarnas nya kycklingrestaurang Big Bird upp dörrarna. I Spisas gamla lokaler huserar numer Spanska köket, som fått en syskonkrog vägg i vägg i Asiatiska köket.

LÄS MER:Stjärnkocken Martin Moses öppnar restaurangen Human

På Risåsgatan ligger stjärnkrögaren Martin Moses nya restaurang Human och på Skanstorget har Göteborgsfamiljen lyckats klämma in fyra nya restauranger – med jätten Skanshof som samlingspunkt. Och i andra änden av gatan, ovanför Linnéplatsen, har forna Vasastan-bistron Gården flyttat in i det Blå huset vid Konstepidemin.

Serverar crêpes

Och nu får Övre Husargatan ännu ett tillskott. I mars 2022 öppnar Crêperie och logie en restaurang i Göteborg. Lokalen ska ha sittplatser för 60 till 100 personer inne.

ANNONS

LÄS MER:Restaurang Gården flyttar in på Konstepidemin

– Det är ett område som just nu är i hetluften där några av stans populäraste restauranger även har öppnat. Vi tycker att vi hamnat helt rätt, vilket känns väldigt kul, säger Mattias Nordberg, delägare i företaget, i ett pressmeddelande.

Crêperie och logi finns sedan tidigare i Visby, Åre och Stockholm och serverar, som namnet antyder, crêpes och galetter. Nu vill de öppna ännu fler krogar runtom i landet.

– Målet är att bygga upp en Crêperie och logi-kedja på minst 10 enheter runt om i Sverige, säger delägare och kökschef Ann-Sofie Selling.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

GP:s kulturredaktion tipsar om veckans snackisar, händelser och guidar dig till Göteborgs kulturliv.

För att anmäla dig till nyhetsbrevet behöver du ett digitalt konto, vilket är kostnadsfritt och ger dig flera fördelar. Följ instruktionerna och anmäl dig till nyhetsbrevet här.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS