Petre Mede och David Lindgren var på plats i Nyhetsmorgons soffa för att berätta om det nya uppdraget i ”Let’s dance”.
Petre Mede och David Lindgren var på plats i Nyhetsmorgons soffa för att berätta om det nya uppdraget i ”Let’s dance”. Bild: Skärmdump TV4 Nyhetsmorgon

Petra Mede och David Lindgren tar över Let’s dance

Petra Mede och David Lindgren, båda med egen erfarenhet som dansare, tar över som programledare för ”Let’s dance” i TV4. – Jag har kvar dansen, om inte i kroppen, så åtminstone i själen, säger Petra Mede till GP.

ANNONS
|

Det var i TV4 Nyhetsmorgon som det på lördagen avslöjades att det blir komikern och skådespelaren Petra Mede och artisten David Lindgren som tar över ”Let’s dance” efter David Hellenius och Tilde de Paula.

David Hellenius lämnar därmed efter att ha varit med sedan 2006.

– Vi är så himlade taggade, konstaterade Petra Mede i Nyhetsmorgon och fortsatte:

– Jag älskar ”Let’s dance”, det är det ultimata underhållningsprogrammet och har följt det under alla år.

När GP senare får tag på Petra Mede är hon fortfarande lycklig över att nyheten är ute.

– Jag är så otroligt glad över att få leda ”Let’s dance” Jag har kvar dansen, om inte i kroppen, så åtminstone i själen. David och jag vill börja repa igår. Vi är övertaggade.

ANNONS

Att den tidigare duon skulle sluta stod klart redan i samband finalen av den förra säsongen, som präglades av restriktioner med anledning av coronan. Bland annat fanns ingen publik på plats under inspelningarna.

LÄS MER:Petra Mede: ”Det Sävedalen jag växte upp i finns inte längre”

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS