Pernilla Wahlgren tar sin show till Partille arena

Till hösten börjar Pernilla Wahlgren att turnera med sin show ”Hybris”. Föreställningarna i Göteborg har senarelagts och i maj 2022 kommer hon till Partille.

ANNONS
|

Pernilla Wahlgren hade bokat in ett flertal föreställningar med sin show ”Hybris” på Lorensbergsteatern när coronapandemin slog till förra våren och stoppade allt. Men först provade hon att spela med minskat antal platser – något som möttes med hård kritik i sociala medier.

LÄS MER:Pernilla Wahlgren ställer in sina Göteborgsföreställningar

Till hösten planerar Pernilla Wahlgren att återuppta sin ”Hybris”-turné med drygt 100 föreställningar. Showen är regisserad av Edward af Sillén och även Hanna Hedlund, Ola Forssmed, Måns Nathanaelson och Kim Sulocki medverkar.

Nu har också Partille arena lagts till hennes turnéplan. Lördag 7 maj 2022 besöker Pernilla Wahlgren Partille. Även hennes föreställningar på Lorensbergsteatern är flyttade till nästa år.

ANNONS

Missa inget från GP Kultur!

Nu kan du få alla våra kulturnyheter, reportage, debatter och recensioner som en liten notis direkt till din telefon genom att klicka på följ-knappen vid taggen Kultur. I mobilen finner du den under artikeln och på sajt överst till höger om artikeln.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS