Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/2

Pernilla Wahlgren tar sin show till Partille arena

Till hösten börjar Pernilla Wahlgren att turnera med sin show ”Hybris”. Föreställningarna i Göteborg har senarelagts och i maj 2022 kommer hon till Partille.

Pernilla Wahlgren hade bokat in ett flertal föreställningar med sin show ”Hybris” på Lorensbergsteatern när coronapandemin slog till förra våren och stoppade allt. Men först provade hon att spela med minskat antal platser – något som möttes med hård kritik i sociala medier.

LÄS MER: Pernilla Wahlgren ställer in sina Göteborgsföreställningar

Till hösten planerar Pernilla Wahlgren att återuppta sin ”Hybris”-turné med drygt 100 föreställningar. Showen är regisserad av Edward af Sillén och även Hanna Hedlund, Ola Forssmed, Måns Nathanaelson och Kim Sulocki medverkar.

Nu har också Partille arena lagts till hennes turnéplan. Lördag 7 maj 2022 besöker Pernilla Wahlgren Partille. Även hennes föreställningar på Lorensbergsteatern är flyttade till nästa år.

Missa inget från GP Kultur!

Nu kan du få alla våra kulturnyheter, reportage, debatter och recensioner som en liten notis direkt till din telefon genom att klicka på följ-knappen vid taggen Kultur. I mobilen finner du den under artikeln och på sajt överst till höger om artikeln.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.