Paolo Robertos ex-flickvän om sexköpet

I maj erkände Paolo Roberto att han köpt sex. Nu berättar ex-flickvännen Elin Härkönen om känslorna.
– Han är ju min bästa vän. Kärlek försvinner inte från en dag till en annan.

ANNONS
|

Nu har Elin Härkönen för första gången pratat ut om sina reaktioner efter att hennes ex-pojkvän Paolo Roberto i maj erkänt att han köpt sex.

Det gör hon i podcasten ”Assefa Schlingmann” som drivs av Lili Assefa och Per Schlingmann.

– Det är lite diffust, minnet, men jag tror att jag gick ut och sprang, grät, skrek, skrattade, lät känslorna komma, berättar hon i podcasten enligt Aftonbladet.

LÄS MER:Paolo Roberto till TV4: "Jag har köpt sex"

Elin Härkönen berättar också att hon har fått fler följare i sociala medier efter Paolo Robertos erkännande, och att vissa av dem visat henne stöd medan andra skickat hat och hot.

ANNONS

Hon vänder sig emot att så många av hennes följare dömer Paolo Roberto utan att veta något.

– De har ingen aning om vad jag går igenom eller vi går igenom. Och att de tror att ”stackars Paolo som är där hemma själv”. De har ingen aning om vi har kontakt, eller om jag har skrikit på honom, eller om jag har pratat med honom, berättar hon i ”Assefa Schlingmann”.

Avsnittet heter ”Hur finner man ljuset i mörkret?” och handlar även om hur man ska motivera sig själv efter sorg.

LÄS MER:Paolo Roberto har bestämt sig för att äga historien

Elin Härkönen berättar att även hennes pappa avlidit för några månader sedan och att minnena från när hon bröt nacken som 18-åring motiverar henne i denna svåra stund.

Hon tränade vid den tiden voltige, gymnastik på hästryggen, och lyckades efter rehabiliteringen, trots läkarens prognoser, att ta sig tillbaka till att tävla på elitnivå, samt ta EM-guld i hinderbana.

– Han är ju min bästa vän. Kärlek försvinner inte från en dag till en annan. Självklart kan jag hata det som har hänt, men jag älskar fortfarande personen, berättar hon.

LÄS MER:"Säger något om hans syn på vem som har skadats"

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS