Carola Häggkvist.
Carola Häggkvist. Bild: Jessica Segerberg

Okänd man försökte ta sig in i Carolas hem

En okänd man har försökt ta sig in i Carola Häggkvists hem i Sigtuna. Det hela började hövligt, sedan "förändrades tonen drastiskt", skriver artisten på Instagram.

ANNONS
|

Sent på tisdagskvällen lade Carola Häggkvist ut ett inlägg på sitt officiella Instagramkonto, där hon berättade att en okänd man hade knackat på i hennes hem i Steninge slottsby i Sigtuna norr om Stockholm.

Carola Häggkvists au pair öppnade och mannen, som sade sig vara från västkusten och hade tagit med sig blommor, krävde att få träffa artisten.

LÄS MER:Recension: Carola - Villa Belparc

Erbjöd skjuts till stationen

I Instagraminlägget berättar artisten att hon bad sin dotter stanna kvar på ovanvåningen och gick för att höra vad mannen ville. När hon nekade honom att komma in förändrades tonen. "Det hela mynnade ut i ett mkt otrevligt samtal när jag förklarade att jag inte kunde släppa in honom oavsett varifrån han kom" skriver Carola Häggkvist.

ANNONS

Först hade hon erbjudit mannen att få skjuts till stationen med familjens au pair, men när mannen vägrade och tonen hårdnade så stängde Carola Häggkvist dörren och "låste alla mina lås".

LÄS MER:Sanningen bakom Carolas klassiska fläkt

Granne kontaktade polisen

I inlägget berättar artisten också att dottern blev rädd av det inträffade och att en granne, som sett mannen vid grinden till området och blivit orolig, hade ringt polisen. Hon tackar både grannen och polisen i inlägget.

"De hade sett honom vid buss stationen och pratat med honom samt tagit hans uppgifter. Tack till dig som ringde polisen i säkerhetsskull när du mötte mannen uppe vid järngrinden. Då du märkte att han tog sig in olagligt på kvällen med bestämda steg mot mitt hus. Tack. Vi behövde det!" skriver hon i inlägget.

GP har sökt Carola Häggkvist för en kommentar.

LÄS MER:Recension: Så mycket bättre – Del 5, 2019

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS