Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Nu släpps Håkanbiljetterna till Ullevi 2020

GP fanns på plats utanför Pustervik när de första biljetterna släpptes till Håkan Hellströms konserter på Ullevi nästa år. Under fredagseftermiddagen gick arrangörerna ut med att det blir en tredje spelning på Ullevi i Augusti.

Klockan tio på fredagen släpptes biljetterna till Håkan Hellströms nästa konsert. Förväntan var att de skulle komma att sälja slut snabbt. På Facebook har drygt 73 000 människor sagt att de är intresserade av att gå och enligt sajten Booking.com är redan 89 procent av alla hotellrum i stan bokade den 12 juni 2020. Och redan efter fem minuter kom beskedet att det blir en konsert på Ullevi även den 13 juni.

Det blir en tredje konsert

Efter att båda konserttillfällena sålt slut rekordsnabbt har FKP Scorpio under fredagen försökt få till en tredje konsert på Ullevi nästa sommar.

Nu har det blivit klart att den tredje konserten kommer att äga rum den 28 augusti 2020, enligt Woah Dads instagram.

Många arga på Ticketmaster

Många är däremot upprörda på Ticketmaster om att de inte varit mer förberedda på biljettrycket.

Flera vittnar om att de ska ha fått besked om att de fått biljetter på hemsidan, men när det varit dags att betala ska sajten ha kraschat. På grund av de tekniska problemen har de därefter tappat sin plats i biljettkön och fått börja om igen från noll.

Spotify-fans fick köpa redan dagen innan

Vissa behövde däremot inte köa nu på fredagsmorgonen. Musiktjänsten Spotify har nämligen fått till en deal där de skickade ut erbjudande om biljetter till några av artistens topplyssnare.

På Håkan Hellströms hemsida står det att det rör sig om ett fåtal och att de sålde slut snabbt.

Håkan Hellström har vid det här laget en gedigen relation till Ullevi. När han premiärspelade på den stora rockarenan konstaterade han inför publiken: ”Det här var min stora stund på scen.”

Sedan dess har han lyckats klämma in fler.

Blir det nytt publikrekord

2016 höll han och bandet i en dubbelkonsert. Två kvällar som båda slog publikrekord. 2017 blev det ytterligare två spelningar innan Håkan Hellström meddelade att han skulle ta en paus.

Nu är han alltså tillbaka på den stora arenan och firar tjugo år som artist, även om GP:s recensent i stället hade hoppats på en spelning i konserthuset, med tanke på hans senaste album ”Illusioner” som är inspelad med Göteborgssymfonikerna.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.