Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Hej

Mustasch spelade live på Avenyn – från ett lastbilsflak

Många blev besvikna när bandet Mustasch fick ställa in sin planerade båtkonsert på Öckerö. En ny konsert från ”hemlig plats” utlovades och på lördagskvällen dök den upp längs Avenyn – på ett lastbilsflak.
– Nu kör vi tills polisen tar oss, ropar Ralf Gyllenhammar från flaket.

På lördagen planerade bandet Mustasch att spela live från bryggan på Öckerö för en publik på vatten. I torsdags fick de istället beskedet att konserten måste ställas in då den innebar en för stor folksamling. Restriktionerna kring corona begränsade publiken till max 50 personer.

– Det är jävligt märkligt att folk får lov att trängas på badstränder och i varuhus, men när det kommer till konserter, som dessutom är inför en isolerad båtpublik, blir det tvärstopp, sa Mustaschs sångare Ralf Gyllenhammar i ett pressmeddelande på torsdagen.

LÄS MER: Mustasch ställer in båtkonsert

”We will be there if we’re not in jail”

Efter att konserten ställts in utlovades en spelning på en "hemlig plats” som också skulle sändas live via bandets sociala medier.

Under lördagskvällen införlivades löftet när bandet rullade in på Avenyn i Göteborg, spelandes från ett lastbilsflak.

På sina sociala medier skriver bandet att de planerar en efterfest på Hard Rock Café, samtidigt som de tillägger: ”We will be there if we’re not in jail.”

GP söker Ralf Gyllenhammar.

LÄS MER: Mustasch med fullduttad hårdrocksbricka

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.