Modellen och artisten Nick Kamen är död

Modellen och sångaren Nick Kamen, som kanske är mest känd för låten ”I promised myself, har dött, 59 år gammal.

ANNONS
|

Den brittiske sångaren och fotomodellen Nick Kamen är död. Han blev 59 år gammal, bekräftar en vän till hans familj för BBC.

Nick Kamen slog igenom som artist 1986 med singeln "Each time you break my heart", som är skriven av Madonna. Sitt riktigt stora genomslag fick han dock med låten ”I promised myself”, från albumet ”Move until we fly” från 1990, vilken senare skulle göras som cover av svenska A-teens.

I sociala medier sörjer bland annat artistkollegan Boy George sin vän. På Instagarm skriver han att Nick Kamen var den ”vackraste och ljuvligaste mannen”.

Missa inget från GP Kultur!

Nu kan du få alla våra kulturnyheter, reportage, debatter och recensioner som en liten notis direkt till din telefon genom att klicka på följ-knappen vid taggen Kultur. I mobilen finner du den under artikeln och på sajt överst till höger om artikeln.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS