Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/3

Mia Skäringers föreställning visas på bio

"No more fucks to give" kommer att ta steget till vita duken när den visas på 80 biografer runt om i landet vid två tillfällen.

Liveinspelningen av "No more fucks to give" flyttar "in i biosalongen som en symbol för kvinnans mänskliga värde på alla plan. För dem som gick före och för dem som kom efter" skriver Mia Skäringer på sin Instagram.

Mia Skäringer skriver att filmen är till "dig som skrivit till mig att du inte vågat gå, för att gubben hemma inte gillar mig och det jag står för. Till dig som fick stryk kvällen innan och därför inte kunde visa dig ute. Till dig som lider av panikångest och inte pallade arenan. Till dig som inte fick barnvakt, födde ett barn, var sjuk eller av andra skäl ville men inte hann se".

LÄS MER: Här prisas Mia Skäringer som Scandinaviums största artist

Filmen visas den 8 mars och den 10 mars, och biljetterna släpps den 21 februari.

"No more fucks to give" har spelats för över 300 000 besökare. Skäringer slog bland annat rekord när hon sålde ut Scandinavium i Göteborg sex gånger.

Fem procent av alla intäkter går oavkortat till organisationen "Män för jämställdhet" och deras killchatt "killfrågor" och som alla som definierar sig som killar mellan tio och tjugo år kan vända sig för att prata om allt från kroppen, våld, mobbning, sexualitet och ensamhet, till utsatthet och identitet.

"Allting börjar hos den lilla pojken. Din och min", skriver Mia Skäringer.

Visa det här inlägget på Instagram

NO MORE FUCKS TO GIVE - liveinspelningen, flyttar nu in i biosalongen den 8 mars som en symbol för kvinnans mänskliga värde på alla plan. För dem som gick före och för dem som kommer efter. Till dig som skrivit till mig att du inte vågat gå, för att gubben hemma inte gillar mig och det jag står för. Till dig som fick stryk kvällen innan och därför inte kunde visa dig ute. Till dig som lider av panikångest och inte pallade arenan. Till dig som inte fick barnvakt, som födde ett barn, var sjuk eller av andra skäl ville men inte hann se. Gör denna dag till din. Det anstår oss inte längre att göra oss mindre än vad vi är. Visningsdagar: Söndag 8 mars från kl. 17.00 Tisdag 10 mars från kl. 17.00 Biljetterna släpps i morgonbitti, alltså den 21 februari på filmstaden.se och bio.se Fem procent av intäkterna går oavkortat till organisationen ”Män för jämställdhet”. Och deras stödchatt ”killfrågor”dit alla som som definierar sig som unga killar och är mellan 10 och 20 år kan vända sig helt anonymt för att få prata om allt ifrån från kroppen, våld, mobbning, ohälsa, sexualitet, ensamhet, utsatthet och identitet. Allting börjar hos den lilla pojken. Din och min.

Ett inlägg delat av Mia Skäringer Lázár (@miaskaringerlazar)

LÄS MER: Recension: Mia Skäringer - Scandinavium

LÄS MER: Här badar Mia Skäringer och Anna Mannheimer i Poseidon