Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Riktig journalistik gör skillnad.

Mia Skäringer ger sig ut på turné i höst. Bild: Marcus Ericsson/TT

Mia Skäringer till Scandinavium

Mia Skäringer ger sig ut på stor arenaturné och kommer till Göteborg i november. "Det här är mina 90 minuter", säger hon.

Maria Skäringers nya föreställningen heter Avig Maria – No more fucks to give och med den kommer hon till Scandinavium den 17 november.

Premiären i Örebro Conventum Arena blir den 2 november.

– Nej, det anstår mig icke längre att göra mig mindre än vad jag är. Jag är inte skapad av Adams gamla revben. Det fanns byggmaterial till mig med. Nu har männen pratat sedan dinosaurierna dog ut. Det här är mina 90 minuter, säger Mia Skäringer i ett pressmeddelande.

Tabita följer med

Det är fyra år sedan Skäringer var på turné med Avig Maria – och sångerna jag gråtit till, som av dryga 60 000 besökare. För manus står Mia Skäringer, för regi Edward af Sillén.

– Avig Maria är en föreställning om att äga sig själv, vara kvinna på sina egna villkor. Fulvackerstarksvagjag. Jag tar med er på en resa i min människa, genom demoner, rädslor och kärlek. Och visst är jag rädd men Tabita håller mig i handen - Nu ru, nu tar vi en litten go rök på detta å sätter ner skåpet. One last fuck to give!, säger Mia Skäringer.

Biljetterna släpps fredagen den 16 mars kl. 10:00.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.