Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Nanne Grönwall åkte ut ur Mello men har en dejt innestående med James Corden.  Bild: Jessica Gow/TT
Nanne Grönwall åkte ut ur Mello men har en dejt innestående med James Corden. Bild: Jessica Gow/TT

Mellostjärnan bjuds in till "Carpool karaoke"

Hon kom på sista plats i Malmö men nu har Nanne Grönvall en dejt innestående med komikern James Corden, som hyllade hennes framförande av "Carpool karaoke" i natt.

"Nanne, jag kan inte få tillbaka dig i tävlingen men jag lovar dig detta: Nästa gång jag är i Sverige eller du är i Los Angeles då ska vi träffas, hoppa in i en Volvo och ha vår egen Carpool karaoke", sa pratshowvärden James Corden i sitt program "The late late show with James Corden".

Komikern hade blivit uppmärksammad på Nanne Grönvalls bidrag i den sista deltävlingen i Melodifestivalen, som ju handlar om hur hon helst av allt vill sjunga "Carpool karaoke med James Corden".

Carpool karaoke är ett populärt inslag i Cordens show, han har åkt runt med bland andra Britney Spears och Justin Bieber. Corden hyllade Nannes framförande och inställning till just Carpool karaoke-konceptet.

"Nanne är mer passionerad över 'Carpool karaoke' än vad jag någonsin varit. Faktiskt mer än de flesta av artisterna som medverkat", säger James Corden i tv-programmet.

Nanne Grönvall har gått ut med ett uttalande och tackat ja till hans erbjudande, skriver Dagens Nyheter:

”Jag har ju låten klar på engelska så jag stoppar ner mina högklackade skor och åker dit bums! Tänk vad vi ska sjunga tillsammans!!! Dream come true!”, skriver Nanne Grönvall.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.