Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt GP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
Bild: Youtube

Mean girls-skådisarna återförenade i röstkampanj

Rachel McAdams, Lindsay Lohan, Tina Fey och Amanda Seyfried – allihop återförenades de i helgen för att uppmana det amerikanska folket att gå till valurnorna.

Det var nyhetsankaret Katie Couric som hade samlat nästan alla skådespelarna från den omtalade filmen ”Mean girls” från 2004 för en livestream den 3 oktober, ett datum lika viktigt för ”Mean girl”-fansen som den 4 maj är för många ”Star wars”-följare.

Men i stället för en ordlek (may the fourth) var det den 3 oktober som huvudrollsinnehavaren i ”Mean girls” Lindsay Lohan pratade med sin stora kärlek för första gången.

LÄS MER: Uppgifterna om hur sjuk Trump är går isär

Vid helgens livestream medverkade just Lindsay Lohan, men även manusförfattaren Tina Fey och skådespelarna Amanda Seyfried, Rachel McAdams (senast aktuell i den uppmärksammade Eurovison-filmen med Will Ferrell) och flera andra.

Gänget skrattade och pratade om gamla minnen från filminspelningen men framförallt hade man en viktig uppmaning till alla unga amerikaner inför presidentvalet i november: gå och rösta!

LÄS MER: Analys: Allvarligt om Trump visste att han var sjuk under debatten

Katie Couric var tidigare världens bäst betalda nyhetsankare och ledde under många år det legendariska morgonprogrammet Today Show på NBC.

Missa inget från GP Kultur!

Nu kan du få alla våra kulturnyheter, reportage, debatter och recensioner som en liten notis direkt till din telefon genom att klicka på följ-knappen vid taggen Kultur. I mobilen finner du den under artikeln och på sajt överst till höger om artikeln.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.