Matthew Perrys memoarer har skapat uppståndelse.
Matthew Perrys memoarer har skapat uppståndelse. Bild: Jordan Strauss

Matthew Perry konfronterades av Jennifer Aniston under ”Vänner”

I sina nya memoarer berättar skådespelaren Matthew Perry om ett liv kantat av missbruk. Under sin tid med ”Vänner” gick det till sist så långt att han konfronterades – av Jennifer Aniston.

ANNONS
|

Matthew Perrys memoarer har redan skapat tumult, trots att boken varit ute i blott några dagar. I ”Friends, lovers and the big terrible thing” skriver skådespelaren bland annat om sitt drogmissbruk, och hur han intog osunda mängder smärtstillande medicin under perioden med ”Vänner”. Perry skriver följande:

”Du kan följa utvecklingen på mitt beroende genom att titta på hur mycket jag väger under varje säsong – när jag är fet, då är det alkohol. När jag är smal, då är det piller. När jag har getskägg, då är det väldigt mycket piller”.

I boken berättar även Perry om hur han en gång konfronterades av Jennifer Aniston. Detta efter att Aniston noterat att han luktade alkohol under inspelningarna. Perry hade missbrukat Vicodin och sprit under en längre period, efter att ha haft besvär med bukspottkörteln.

ANNONS

Aniston gick fram till Perry och sade: ”Jag vet att du dricker”. Varefter Perry lite sturskt svarade: ”Hur kan du veta det, jag jobbar aldrig full”.

Aniston svarade då: ”Alla vi känner lukten”.

”Ordet ’vi’ slog mig i huvudet som en hammare”, berättar Perry, som tidigare varit förälskad i Aniston.

LÄS MER:Recension: ”Friends: The reunion” – HBO

LÄS MER:Tv-serien "Vänner" blir bilderbok

LÄS MER:Matthew Perry skriver bok om "Vänner"

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

GP:s kulturredaktion tipsar om veckans snackisar, händelser och guidar dig till Göteborgs kulturliv.

För att anmäla dig till nyhetsbrevet behöver du ett digitalt konto, vilket är kostnadsfritt och ger dig flera fördelar. Följ instruktionerna och anmäl dig till nyhetsbrevet här.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS