Mats Sjölander och Jennie Selin ska göra Sjömagasinet folkligt
Anrika Sjömagasinet vid Klippan är känt som en av Göteborgs mer exklusiva restauranger. Men när nya ägare nu tar över vill de göra krogen folklig.
– Det är lite svårt att servera räksmörgås om man aspirerar på en stjärna i Guide Michelin, säger krögaren Mats Sjölander.
Denna artikel är endast för prenumeranter.
Prova Nyhetssajt
2 månader för 1 kr
Därefter 50% rabatt i 3 mån., sedan ord. pris.
Ingen bindningstid.
Redan prenumerant? Logga in för att läsa:
Kommentarer
Vad tycker du?
Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.