Lotta på Liseberg i sommar – men oklart med publik

Det blir ännu en säsong med Lotta på Liseberg. Datumen är spikade men artisterna är ännu så länge hemliga.

ANNONS
|

Årets säsong av ”Lotta på Liseberg” drar igång 20 juni. Det är en söndag men efter ett kortare uppehåll för Fotbolls-EM återvänder programmet på sin vanliga sändningstid på måndagar.

LÄS MER:Liseberg öppnar – trots nya regler

– Vi planerar för fullt för ”Lotta på Liseberg” även den här sommaren och jag längtar så vansinnigt mycket. Efter musiken, efter sången och alla gästartister, säger Lotta Engberg i en kommentar inför den kommande säsongen.

Från och med 5 juli rullar den direktsända allsången som vanligt från Liseberg och sänds i TV4 och TV4 Play. Om det blir någon publik som tillåts att ta plats framför Stora scenen, och i så fall hur många, återstår att se. Det avgörs av hur restriktionerna för publiksamlingar kommer att se ut i sommar.

ANNONS

LÄS MER:Tittarna sviker ”Lotta på Liseberg”

– Vi planerar för olika scenarion för att på något sätt kunna bjuda in publik på plats framför scenen om möjligt. Det är för tidigt att säga hur ett sådant upplägg kommer se ut, säger Åsa Bilén, projektledare och producent på Liseberg.

Sommarens datum för Lotta på Liseberg

Söndag 20 juni, 20.00

Måndag 5 juli, 20.00

Måndag 12 juli, 20.00

Måndag 19 juli, 20.00

Måndag, 26 juli, 20.00

Måndag 2 aug, 20.00

Måndag 9 aug, 20.00

Måndag 16 aug, 20.00

Missa inget från GP Kultur!

Nu kan du få alla våra kulturnyheter, reportage, debatter och recensioner som en liten notis direkt till din telefon genom att klicka på följ-knappen vid taggen Kultur. I mobilen finner du den under artikeln och på sajt överst till höger om artikeln.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS