Pokémon: Logic köpte Charizard för två miljoner kronor
Pokémonfiguren Charizard, näst längst till vänster i bild, är attraktiv på marknaden. Bild: Gorm Kallestad

Logic köpte Pokémonkort för två miljoner kronor

Artisten Logic vet hur man spenderar pengar. Rapparen ropade hem ett Pokémonkort för 2 miljoner kronor, skriver BBC. ”Jag hade aldrig råd att köpa kort som liten”, skriver Logic på Instagram.

ANNONS
|

Sir Robert Bryson Hall II, mer känd under artistnamnet Logic, skriver på sitt Instagramkonto att han redan som barn var förtjust i Pokémonkort, men sällan hade råd att köpa några egna.

Något den nu 30-årige Hall tar igen med råge.

På en internetauktion har ”Logic” ropat hem ett kort föreställande karaktären Charizard för 226 000 dollar, eller 1,9 miljoner svenska kronor, skriver bland annat BBC.

”Hade aldrig råd”

Charizard, som är en eldsprutande drake, var det fjärde Pokémonkortet i originalutgåvan från 1999.

”Jag älskade Pokémon som barn men hade aldrig råd att köpa kort. Jag kommer ihåg att jag till och med försökte byta mina lunchkuponger mot kort. Men nu, när jag är en vuxen man som sparat varenda öre jag tjänat, kan jag roa mig med någonting jag älskat sen jag var liten. Det är som att köpa tillbaka en liten bit av någonting jag aldrig kunde få som liten”, skriver Logic på sitt Instagramkonto.

ANNONS

Under sin aktiva musikkarriär producerade Logic sex studioalbum och fick ta emot två Grammy-nomineringar.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS