Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/3

Lars Lerin ansökte om skilsmässa – ångrade sig

I fredags lämnade konstnären och tv-personligheten Lars Lerin in en ansökan om skilsmässa från maken ”Junior”. Nu har han ångrat sig. ”Det var ett misstag”, förklarar Lerin i ett mejl till Värmlands tingsrätt.

Det är tidningen NWT som var först med att berätta att Lars Lerin drar tillbaka sin ansökan om skilsmässa som alltså lämnades in så sent som i fredags.

Tidningen skriver att ansökan om skilsmässa kom in till tingsrätten i fredags och att Lars Lerin då ville skilja sig från maken Manoel ”Junior” Marques Lerin. Paret har varit gifta sedan sommaren 2009 och har tillsammans sönerna Rafael och Gabriel.

Efter helgen hade Lars Lerin svängt och skickade ett mejl till tingsrätten där han berättade att han ångrat sig.

”Hej bästa domstol, Ursäkta- jag önskar återkalla ansökan om skilsmässa. Det var ett misstag ... ljus hälsning Lars Lerin”, skriver han i ett mejl till tingsrätten som NWT tagit del av.

Lars Lerin har synts i flera olika, uppmärksammade program i SVT och var så sent som för en dryg månad sedan julvärd i samma kanal.

”Det har varit väldigt upp och ner genom åren och det är väl det jag tänkte prata om. Utan att fastna för länge vid mörkret, det orkar ju ingen lyssna på, och det har jag dessutom lagt bakom mig”, sade han då i en intervju med GP.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.