Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

 Bild: Adam Ihse/TT
Bild: Adam Ihse/TT

Komikern Marcus Berggren med i nästa säsong av ”Bäst i test”

Det blir en sjätte säsong av SVT:s prisade ”Bäst i test”. Bland nästa års deltagare finns komikern, och GP-krönikören, Marcus Berggren från Kungälv.

I början av maj i år gick SVT ut med att det blir en sjätte säsong av ”Bäst i test”. Den kommer att sändas 2022, men något premiärdatum har man ännu inte gått ut med.

Babben Larsson och David Sundin fortsätter även nästa säsong att leda programmet, vilket två år i rad fått pris på Kristallengalan som både Årets program och Årets underhållningsprogram.

Man har löpande avslöjat vilka som kommer att delta i den nya säsongens fasta panel. Först ut presenterades musikern Anis Don Demina. Sedan programledaren Sofia Dalén och sångerskan och skådespelaren Sussie Eriksson.

Den 6 september gick de ut på sin Instagram att även komikern och GP:s krönikör Marcus Berggren från Kungälv kommer att vara med i den fasta panelen.

Missa inget från GP Kultur!

Nu kan du få alla våra kulturnyheter, reportage, debatter och recensioner som en liten notis direkt till din telefon genom att klicka på följ-knappen vid taggen Kultur. I mobilen finner du den under artikeln och på sajt överst till höger om artikeln.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.