Iron Maidens Bruce Dickinson på scen under under Sweden Rock Festival i Norje utanför Sölvesborg 2018.
Iron Maidens Bruce Dickinson på scen under under Sweden Rock Festival i Norje utanför Sölvesborg 2018. Bild: Claudio Bresciani/TT

Klart med nytt datum för Iron Maiden på Ullevi

Allt fler framflyttade konserter får nya speldatum. Nu har Iron Maiden bökat klart med sitt turnéschema och bokat in sig på Ullevi den 3 juli 2021.

ANNONS
|

I skrivande stund vet ingen när det kan bli möjligt att genomföra stora konserter igen. Men de spelningar som ställdes in under det här året flyttas en efter en fram till 2021. Nu har alltså även Bruce Dickinson och de andra hårt rockande Sverige-vännerna i Iron Maiden hittat ett nytt datum för sin konsert på Ullevi i Göteborg.

Lördagen 3 juli 2021 ska monstermaskoten Eddie förhoppningsvis veva loss på scenen. Premiären är tänkt att äga rum i Warsawa i Polen den 11 juni.

Missa inget från GP Kultur!

Nu kan du få alla våra kulturnyheter, reportage, debatter och recensioner som en liten notis direkt till din telefon genom att klicka på följ-knappen vid taggen Kultur. I mobilen finner du den under artikeln och på sajt överst till höger om artikeln.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS