Johnny Depp kan avstå skadeståndet från Amber Heard.
Johnny Depp kan avstå skadeståndet från Amber Heard. Bild: Owen Humphreys

Johnny Depp kan tacka nej till hundra miljoner från Amber Heard

Amber Heard är skyldig Johnny Depp omkring 100 miljoner efter att hon dömts för förtal mot exmaken. Nu säger Johnny Depps advokater att han kan komma att avstå skadeståndet, rapporterar Daily Mail.

ANNONS
|

Johnny Depps advokater Camille Vasquez och Benjamin Chew framträdde under onsdagen i flera amerikanska tv-program. Förutom att beskriva en mycket glad Johnny Depp, sa de att han kan komma att tacka nej till de omkring 100 miljoner kronor som Amber Heard dömts att betala.

– Den handlade aldrig om pengarna för Depp. Det här handlade om att återställa sitt rykte och det har han gjort, sa en av dem.

The New York Post har tidigare rapporterat om att Amber Heard inte har råd att betala skadeståndet till Depp. Detta ska delvis bero på de kostnader som uppkommit under rättegångarna. Även Johnny Depp ska betala 20 miljoner till Amber Heard. Detta eftersom han anses ha förtalat sin exfru i och med ett uttalande från hans advokater.

ANNONS

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS