Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/1

Ikoniska Vogue startar skandinaviskt magasin

Ett av världens mest kända modemagasin lanseras nu i Skandinavien och bildar en redaktion med modevetare och journalister från samtliga nordiska länder. ”Vogue Scandinavia” lanseras den 8 augusti i både fysiskt format och online.

LÄS MER: Rika influencers: Så mycket tjänar din favorit

Världens äldsta och kanske mest ikoniska modemagasin expanderar till Skandinavien. Sedan tidningen lanserades 1892 har den givits ut i 25 olika upplagor i 25 olika länder och nu kommer den till Norden.

”För att få hela ”Vogue Scandinavia”-upplevelsen tror vi att det är väsentligt att se bakom den tryckta sidan. Allt vi gör och producerar, från längre reportage, fyndiga krönikor, modeartiklar till TikTok-videor, filmer och podcasts kommer att behandlas med samma fanatiska noggrannhet”, skriver ”Vogue Scandinavia” i ett pressmeddelande.

LÄS MER: Glöm minimalism – nu trendar maximalism och kreativt kaos

”Vogue Scandinavia” kommer att, trots namnet, representera hela Norden och publiceras på engelska för att det ska bli tillgängligt på alla fem språk. Magasinet kommer främst att fokusera på publikation online men också trycka ett begränsat antal fysiska upplagor.

Vogue Scandinavia lanseras söndagen den 8 augusti.

LÄS MER: Därför har cut-outs blivit det hetaste sättet att visa hud 2021

Missa inget från GP Kultur!

Nu kan du få alla våra kulturnyheter, reportage, debatter och recensioner som en liten notis direkt till din telefon genom att klicka på följ-knappen vid taggen Kultur. I mobilen finner du den under artikeln och på sajt överst till höger om artikeln.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.