Elisabeth Jonsson hoppas att göteborgarna vill vara med och hylla Mia Skäringer.
Elisabeth Jonsson hoppas att göteborgarna vill vara med och hylla Mia Skäringer. Bild: Lisa Ryd Carlsson/Anna Hellman

Hon vill skapa folkfest för Mia Skäringer

Elisabeth Jonsson anordnar en efterfest för de som ska se Mia Skäringers uppmärksammade show i Göteborg.
– När Håkan Hellström är på Ullevi är det folkfest. Nu har Mia Skäringer tre utsålda föreställningar på Scandinavium. Jag tycker det är dags att vi hyllar kvinnor och hon är värd att hyllas, säger hon.

ANNONS
|

Under helgen kommer Mia Skäringer till Göteborg med sin show Avig Maria – No more fucks to give. Hon ska göra tre föreställningar på Scandinavium och trycket på biljetter har varit stort.

LÄS MER:Mia Skäringer släpper 1200 extrabiljetter

En av de som ska gå är Elisabeth Jonsson. Hon kommer att se showen tillsammans med ett stort sällskap.

– Vi är cirka 10 kvinnor som ska gå tillsammans. Sen pratade jag med kompisar och märkte att det är många som ska gå i stora tjejgäng, vilket jag tror är ganska ovanligt, säger hon.

Håller festen på Excet

Uppslutningen fick Elisabeth Jonsson att började fundera.

– Vi pratade om var vi skulle mötas efteråt och insåg att vi var så många. Då tänkte jag att man kanske borde göra någonting.

ANNONS

Hon tog kontakt med en vän som är delägare i några nattklubbar i Göteborg. Till slut bestämdes det att Elisabeth Jonsson skulle arrangera en inofficiell efterfest på klubben Excet.

LÄS MER:"Det var ett jävla tjat om bantning"

Under kvällen kommer dj:n Lisa Linck att spela. Därtill kommer det att visas konst av Isabelle Falk Högström och även finnas en möjlighet att tatuera sig.

Svordomen skapade lite bekymmer

Elisabeth Jonsson hoppas att många kommer att vilja gå på efterfesten men berättar att det har varit lite klurigt med marknadsföringen.

Anledningen är att eventet har fått namnet "We don't giva a fuck".

– Eftersom det är en svordom med innebär det att Facebooks algoritmer prioriterar ner det. Därför fick vi döpa om det där till "We don't give a f..."

Mia Skäringer håller föreställningar under både lördag och söndag men efterfesten kommer att hållas på lördag kväll.

– Det här är ändå Mia Skäringers hemstad så jag hoppas att göteborgarna tycker att det här är en rolig grej, säger Elisabeth Jonsson.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS