Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt GP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
Amerikanska hårdrocksbandet Guns N' Roses skulle ha kommit till Sweden Rock, som nu ställs in på grund av corona. Bild: Adam Ihse/TT
Amerikanska hårdrocksbandet Guns N' Roses skulle ha kommit till Sweden Rock, som nu ställs in på grund av corona. Bild: Adam Ihse/TT

Hårdrocksfestivalen Sweden Rock ställer in på grund av corona

Beslutet låg i luften. På tisdagen kom det. Årets upplaga av Sweden Rock-festivalen blir inte av. "Vi riktar nu om arbetet och lägger all fokus på 2021 års festival istället", skriver arrangörerna.

Ambitionen var länge att försöka boka om festivalen till nya datum senare i sommar. Men det visade sig inte vara genomfört och nu är det istället klart att det inte blir någon Sweden Rock-festival i sommar.

Arrangörerna gav beskedet via sin Facebook-sida och skriver bland annat:

"Beslutet att ställa in har inte tagits lättvindigt, utan in i det sista har vi lagt mycket tid och energi på utforska alternativa lösningar. Vi riktar nu om arbetet och lägger all fokus på 2021 års festival istället, och lovar att göra allt i vår makt för att nästa års festival ska bli den bästa någonsin.

Årets festival skulle ha ägt rum 3-6 juni med bland andra Guns N' Roses, In Flames, Opeth, Nightwish och Blue Öyster Cult på scen.

Köpta biljetter till årets festival gäller automatiskt till Sweden Rock 2021.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.