Amerikanska hårdrocksbandet Guns N' Roses skulle ha kommit till Sweden Rock, som nu ställs in på grund av corona.
Amerikanska hårdrocksbandet Guns N' Roses skulle ha kommit till Sweden Rock, som nu ställs in på grund av corona. Bild: Adam Ihse/TT

Hårdrocksfestivalen Sweden Rock ställer in på grund av corona

Beslutet låg i luften. På tisdagen kom det. Årets upplaga av Sweden Rock-festivalen blir inte av. "Vi riktar nu om arbetet och lägger all fokus på 2021 års festival istället", skriver arrangörerna.

ANNONS
|

Ambitionen var länge att försöka boka om festivalen till nya datum senare i sommar. Men det visade sig inte vara genomfört och nu är det istället klart att det inte blir någon Sweden Rock-festival i sommar.

Arrangörerna gav beskedet via sin Facebook-sida och skriver bland annat:

"Beslutet att ställa in har inte tagits lättvindigt, utan in i det sista har vi lagt mycket tid och energi på utforska alternativa lösningar. Vi riktar nu om arbetet och lägger all fokus på 2021 års festival istället, och lovar att göra allt i vår makt för att nästa års festival ska bli den bästa någonsin.

ANNONS

Årets festival skulle ha ägt rum 3-6 juni med bland andra Guns N' Roses, In Flames, Opeth, Nightwish och Blue Öyster Cult på scen.

Köpta biljetter till årets festival gäller automatiskt till Sweden Rock 2021.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS