Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt GP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
Första delen av Håkan Hellströms ny album ”Rampljus” kom 15 maj. Nu står det klart att andra delen kommer 10 juli. Bild: Mia Höglund
Första delen av Håkan Hellströms ny album ”Rampljus” kom 15 maj. Nu står det klart att andra delen kommer 10 juli. Bild: Mia Höglund

Håkan Hellströms nya skiva kommer tidigare

Den 15 maj släppte Håkan Hellström den sju låtar långa plattan ”Rampljus vol.1”. Sedan dess har fansen väntat på del två. Nu meddelar Göteborgsartisten att Rampljus-uppföljaren tidigareläggs.

I augusti var det planerat att ”Rampljus vol.2” skulle komma. Den andra delen av Håkan Hellströms senaste album. Kanske var det tänkt att släppet skulle samspela med de senare konserterna på Ullevi.

Hellström hade som plan att hålla fyra konserter på den stora arenan i sommar. De första två skulle ha gått av stapeln den här helgen. De övriga två – 28 och 29 augusti. Så blev det inte, som nog alla känner till vid det här laget. I stället sköts spelningarna till 2021.

Lite tröst blir det dock för fansen. Under lördagen lade Håkan Hellström ut en bild i sociala medier där han sitter i högt gräs och motljuset träffar kameran. Meddelandet till bilden är tydligt: ”Rampljus fulländas redan den 10 juli”, skriver han.

LÄS MER: Recension: Håkan Hellström - Rampljus

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.