Håkan Hellström senaste gången han spelade på Ullevi, 2017.
Håkan Hellström senaste gången han spelade på Ullevi, 2017. Bild: Anna Svanberg

Håkan Hellströms hälsning till fansen

I kväll går den första av Håkan Hellströms rekordspelningar på Ullevi av stapeln. Inför konserten har Håkan skickat en hälsning till fansen.
– Tack för att jag får göra den här grejen, skriver Håkan.

ANNONS

Håkan Hellströms hälsning inför kvällens Ullevikonsert publicerades på Facebook av arrangören FKP Scorpio.

”Ja nu är det då dags!

Tacksamhet är nog den känsla jag haft mest i kroppen när jag gått upp på scen. Tack för att jag får göra den här grejen. För att fortfarande få göra något som jag drömt om sen jag var liten. Tack för det.

Men nu till frågan - Är ni peppade? Jag är peppad!

Det ska bli s-s-s-spännande.

Ses snart!”

Kvällens konsert är den första av fyra Håkan Hellströmspelningar på Ullevi. Medan fredagens spelning är utsåld finns det fortfarande kvar biljetter till spelningen på lördagen samt fredag och lördag nästa vecka.

ANNONS

Konserterna, som egentligen skulle ha ägt rum 2020, planerades för att fira 20-årsjubiléet av Hellströms debutalbum "Känn igen sorg för mig Göteborg" från 2000. Två år för sent intar nu en peppad Håkan Hellström Ullevi. Han är den första artisten någonsin att genomföra fyra konserter på Ullevi under en och samma sommar.

LÄS MER:Skyfall ikväll på Ullevi – åska hotar inför Håkan-konserten

LÄS MER:Håkan Hellström intar Ullevi

LÄS MER:Damorkestern och Per Andersson taggade för Ullevi

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS