Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/4

Håkan Hellström hintar om gästspel i Göteborgsoperans ”Kärlek skonar ingen”

Det har varit rusning efter biljetterna till musikalen ”Kärlek skonar ingen” som har premiär på Göteborgsoperan på lördag. Nu hintar Håkan Hellström om att han kanske smyger in i orkestern.

Det är i programbladet musikalen ”Kärlek skonar ingen” som det framgår att det förutom en lång rad av hitsen också ingår två ohörda Håkan Hellström-låtar i föreställningen. Nyheten är känd sedan tidigare, men nu får vi också titlarna på de nyskrivna sångerna.

”Vem vill vara din vän när du tappat glansen” och ”Vi visste inte vart kärlek skulle ta oss” är båda skrivna tillsammans med vapendragaren och melodimakaren Björn Olsson.

Håkan kanske dyker ner i orkesterdiket

I det matiga programbladet finns också en hälsning till publiken från Håkan Hellström där han bland annat formulerar sig kring sina låtar och deras plats i Göteborg.

”De bästa låtarna jag vet är de där de sjunger om regn och elände, men att vi ska klara oss igenom det och på andra sidan väntar solen. Som religion nästan. Eller ... inte nästan. Precis som religion.”, skriver Hellström som också hintar om att han kanske smyger in på Göteborgsoperan.

”Jag har blivit lovad att få sitta med i orkesterdiket och kompa, så bli inte förvånade om ni skymtar mig där. Hur ska jag kunna hålla mig ifrån de här kvällarna.”

LÄS MER: Fest och sårbarhet i Hellström-musikal

”Kärlek skonar ingen”, skapad av Victoria Brattström, Simon Ljungman, Håkan Hellström och Mirja Unge, har premiär lördagen den 9 oktober.

Missa inget från GP Kultur!

Nu kan du få alla våra kulturnyheter, reportage, debatter och recensioner som en liten notis direkt till din telefon genom att klicka på följ-knappen vid taggen Kultur. I mobilen finner du den under artikeln och på sajt överst till höger om artikeln.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.