Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Riktig journalistik gör skillnad.Nyheter med närvärde

Den här artikeln ingår för dig som är kund.

Här lurar Brynolf & Ljung göteborgarna

I november inleder trolleriduon Brynolf & Ljung sin nya turné. GP var med när de lurades med folk inne på Centralen.

– Men vad fan ...?

Du läser nu en av dina fria artiklar på GP.se

Det är en samling förvirrade göteborgare som inte riktigt hänger med i svängarna när Peter Brynolf och Jonas Ljung trollar in sina spelkort i små papperspåsar. För snabbt går det! Ena sekunden ligger kortet i handen, i nästa har det förflyttats någon helt annanstans. Den som råkar blinka med ögonen är helt borta när den populära trolleriduon, känd TV4, sätter igång med sina trix. Och den som tittar långsamt, ruta för ruta, blir inte mycket klokare.

LÄS MER: Har en magisk framtid framför sig

I november ger sig Brynolf & Ljung, som träffades när de båda pluggade på Chalmers, ut på en landsomfattande turné med sin nya show Cirkeln. Efter bland annat en lång rad kvällar på Cirkus i Stockholm kommer de till Konserthuset i Göteborg för dubbla föreställningar den 19 januari 2019.

De båda 41-åringarna Peter Brynolf och Jonas Ljung har trollat inför 11 miljoner tv-tittare i Britain's got talent, men slog igenom för den svenska publiken i och med sitt program Brynolf & Ljung street magic som började att sändas på TV4 2015. De har också en silvermedalj från trolleri-VM i Kina 2009.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.