Kim Kardashian, Paris Hilton och Cardi B firade alla pandemivänlig Halloween.
Kim Kardashian, Paris Hilton och Cardi B firade alla pandemivänlig Halloween. Bild: AP Photo

Här är Hollywoodstjärnornas bästa Halloween-kostymer

Det blev Halloween i Hollywood även i år, trots att kändisarna tvingades fira pandemi-säkert i sina hem. Här är årets bästa utklädnader.

ANNONS
|

Modellen Heidi Klum har gjort sig känd för sina extravaganta Halloween-firanden och i år var inget undantag. Under lördagen la Klum upp en video på Instagram där hon jagas av mumier (hennes barn inlindade i toalettpapper) i sitt hem. För att smälta in i omgivningen och undvika upptäckt förvandlas Heidi Klum till både en vägg och ett sängöverkast.

Artisten Lana Del Rey klädde ut sig till en modern Dorothy Gale från ”Trollkarlen från Oz”, klädd i jeans och t-shirt. Hennes hundar Texaco och Mexico förvandlades till krokodiler.

Paris Hilton klädde också ut sig till Dorothey, men en något mer vågad version...

ANNONS

Kim Kardashian West klädde ut sig till djurrättsaktivisten Carole Baskin, som blev känd för den stora massan då hennes episka fight med ärkerivalen Joe Exotic blev dokumentärfilmen ”Tiger King” på Netflix våren 2020.

Skådespelerskan och artisten Vanessa Hudgens, som slog igenom i ”High School Musical”-filmerna, fick inspiration från musikalen ”Cabaret”.

Popstjärnan Lizzo klädde ut sig till flugan som landade på Mike Pences huvud under vicepresident-debatten i början av oktober. Flugan blev en stor snackis i sociala medier och fick ett eget twitterkonto bara minuter efter debattens slut.

Tim Burtons ”Corpse bride” från 2005 stod bakom popstjärnan Halseys utklädnad.

Mannen bakom hitlåten "Old Town Road", Lil Nas X, gjorde en tolkning av artisten Nicki Minaj i hennes video “Super Bass”.

Även artisten Ciara passade på att hylla en kollega, rapparen Cardi B, på omslaget till albumet ”Invasion of Privacy ” från 2018.

Cardi B i sin tur fick en ormkropp när hon klädde ut sig till den grekiska guden Medusa.

Skådespelaren Neil Patrick Harris, mest känd som Barney i ”How I met your mother”, och hans familj klädde ut sig till karaktärer ur “Willy Wonka and the Chocolate Factory”.

Komikern och programledaren Jimmy Fallon körde på en klassisk Dracula.

Skådespelerskan Glenn Close klädde ut sig till Cruella de Vil, som hon spelade i filmen ”101 dalmatiner” från 1996.

ANNONS

Skådespelerskan Drew Barrymore blev den goda häxan Glinda från ”Trollkarlen från Oz”.

Modellen Chrissy Teigen och hennes man, artisten John Legend, körde på ballerina och Spiderman.

LÄS MER:Tegnells vändning: Stanna hemma på halloween

LÄS MER:Ica-butiken stoppar unga äggköpare under Halloween

LÄS MER:Därför står eventbranschens gravsten i Nordstan

Missa inget från GP Kultur!

Nu kan du få alla våra kulturnyheter, reportage, debatter och recensioner som en liten notis direkt till din telefon genom att klicka på följ-knappen vid taggen Kultur. I mobilen finner du den under artikeln och på sajt överst till höger om artikeln.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS