Här är deltagarna i årets ”Vi eller aldrig”

Andra säsongen av realityserien ”Vi eller aldrig” har premiär 21 juli. Två göteborgare är med bland årets deltagare.

ANNONS
|

SVT:s realityprogram ”Vi eller aldrig” är tillbaka med en andra säsong. I tio avsnitt får tittarna följa sex par som alla kämpar med problem i sina relationer och upplever att de har nått ett vägskäl.

Under vistelsen i semestervillan på Malta får paren konsultation och hjälp av relationscoachen Philip Diab, känd från ”Lyxfällan”, och sexologen Louise Mazanti. I slutet av programmet ska deltagarna fatta beslut om de ska fortsätta vara ihop eller inte.

Bland årets deltagare finns göteborgarna Julia Diaz och Angela Penaranda. Julia, 22 år, arbetar som receptionist och Angela, 21 år, som undersköterska. De var gymnasievänner från början och blev ett par för tre år sedan, men har problem med kontrollbehov och starka viljor, skriver SVT i ett pressmeddelande.

ANNONS

Övriga deltagare är Yasmina "Spike" Strömberg och Johanna "Yoxx" Martinsson från Linköping, Mariama Fatty och Patrik Wennerberg från Stockholm, Franco Rodriguez och Amanda Lönn från Halmstad, Albin T Nordgren och Mathilda N Thelén från Alingsås samt Maja Neuman och Jimmy Jonsson från Sundsvall.

Säsong två av "Vi eller aldrig" har premiär den 21 juli på SVT och SVT Play.

LÄS MER:Han coachar paren i nya "Vi eller aldrig"

LÄS MER:Alla i ”Vi eller aldrig” borde göra slut

LÄS MER:Rosinja går i parterapi i SVT:s ”Vi eller aldrig”

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

GP:s kulturredaktion tipsar om veckans snackisar, händelser och guidar dig till Göteborgs kulturliv. För att anmäla dig till nyhetsbrevet behöver du ett digitalt konto, vilket är kostnadsfritt och ger dig flera fördelar. Följ instruktionerna och anmäl dig till nyhetsbrevet här.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS