Justin Bieber ställer in världsturnén.
Justin Bieber ställer in världsturnén. Bild: Andy Kropa

Hälsoproblem tvingar Justin Bieber att avbryta världsturnén

Hälsoproblem tvingar Justin Bieber att avbryta sin turné ”Justice world tour”. På sin Instagram skriver Bieber ”Jag ska ta en paus från turnén tills vidare. Jag kommer att klara mig”.

ANNONS
|

På tisdagen meddelade Justin Bieber att han avbryter sin världsturné ”Justice world tour”. Turnén inleddes i mars i år och skulle ha pågått fram till mars nästa år. Totalt är det 70 spelningar kvar på världsturnén, däribland en planerad konsert i Sverige.

Anledningen till det abrupta avbrottet är enligt stjärnan hans hälsotillstånd. I en text på sin Instagram skriver han att han nästintill kollapsade efter sitt senaste framträdande i Rio i Brasilien.

”Jag ska ta en paus från turnén tills vidare. Jag kommer att klara mig, men jag behöver tid att vila och bli bättre.”

Turnén var redan framskjuten efter det att sångaren drabbats av ett virus som gett honom sjukdomen Ramsay Hunts syndrom som innebar att hans ansikte delvis förlamades. Nu hann han genomföra sex live-spelningar innan turnén avbröts.

ANNONS

Det återstår att se om han återupptar turnén i framtiden, och om Justin Biebers hälsotillstånd tillåter det kommer han till Sverige den 15 mars nästa år.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS