Håkan Hellström på Grammisgalan 2001 där han prisades som årets textförfattare för ”Känn ingen sorg för mig, Göteborg”.
Håkan Hellström på Grammisgalan 2001 där han prisades som årets textförfattare för ”Känn ingen sorg för mig, Göteborg”. Bild: Roger Vikström/TT

Håkan Hellström släpper sina Känn ingen sorg-demos

Demoinspelningarna som lade grunden för Håkan Hellströms debutalbum ”Känn ingen sorg för mig, Göteborg” luftas för fansen. De ingår i en specialutgåva som firar att plattan fyller 20 år.

ANNONS
|

Det blev inga konserter på Ullevi, men Håkan Hellström firar ändå att debutplattan inte länge är tonåring. Den 13 november släpps en box med den remastrade skivan, ett häfte med historien bakom skivan samt bilder och en affisch.

Det som är mest lockande för hardcorefansen är nog ändå att man stoppat med de demoinspelningar som ledde fram till den färdiga plattan. Där kan man höra de första stegen som skulle leda till en plats som landets största artist.

LÄS MER:Det finns ingen som Håkan Hellström i England

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS