Gourmetkorv fick inget serveringstillstånd – korven görs inte på plats
Gourmetkorvs restaurang på Lindholmen fick nej till att servera alkohol – trots att den är likadan som den på Bohusgatan. Anledning: Korven görs inte på plats.
– Det är väldigt luddigt för oss företagare hur vi ska handla i den här situationen när bedömningarna är så olika, säger Gourmetkorvs grundare Malin Talcoth.
Denna artikel är endast för prenumeranter.
Prova Nyhetssajt
2 månader för 1 kr
sedan 50% rabatt i 3 mån, därefter ord. pris.
Ingen bindningstid.
Redan prenumerant? Logga in för att läsa:
Kommentarer
Vad tycker du?
Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.