Anders Glenmark, Tomas "Orup" Eriksson och Niklas Strömstedt i GES tvingas skjuta upp sin show i Göteborg på grund av det nya coronaviruset.
Anders Glenmark, Tomas "Orup" Eriksson och Niklas Strömstedt i GES tvingas skjuta upp sin show i Göteborg på grund av det nya coronaviruset. Bild: Aline Lessner

GES-showen flyttas till våren 2021

GES, alltså Glenmark, Eriksson och Strömstedt, flyttar sin föreställning "Stanna världen en stund" till mars 2021. Showen byter dessutom lokal från The Theatre till Scandinavium.

ANNONS
|

Ytterligare en stor nöjesproduktion påverkas av det nya coronaviruset och regeringens restriktioner kring publika evenemang. På tisdagen meddelade arrangörerna Krall entertainment och 2Entertain att showen "Stanna världen en stund" med GES skjuts upp.

LÄS MER:Så blir det med vårens konserter i Göteborg

Nya datum för Göteborg är 5-mars 2021, ny lokal är Scandinavium.

– Vi har försökt hitta en bra lösning och på det här sättet kan vi erbjuda dem som köpt en fredagsbiljett en ny fredag, och de som valt en lördagskväll en ny lördagsföreställning, säger Patrik Krall.

Flytten innebär också att premiären av showen hamnar på Cirkus i Stockholm den 24 september.

– Hela branschen gör allt i sin makt för att boka om föreställningar och konserter. Mitt i alltihop måste jag säga att alla verkligen hjälps åt, det finns en fin sammanhållning. Inställningen är att hitta nya datum, konstaterar Patrik Krall.

ANNONS

De som köpt biljett till någon av GES-föreställningarna kommer att bli kontaktade av arrangören via mejl.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS